URI DI BAWAH @ 15 WEEK

assalamualaikum... nk tanya klu uri kat bawah ni kite boleh byk berjalan tak? sbb sy klu p kk atau p hospital mmg kne drive sendiri. parking pulak jauh so mmg kne byk berjalan. kne p kk setiap 2 minggu sbb sy high risk pregnncy. so bahaya tak sy berjalan byk² ni? ya allah risaunya sy. sy pjj dgn husband. jd semua benda mmg sy kne buat sendiri.. ni ank pertama sy. dah 4 thn tunggu.. doakan sy kuat.. doakan sy n anak sihat² je n doakan uri sy naik semula ye... 😭😭😭😭

2 Balas

Uri akan naik bila baby membesar, placenta previa ke sis? Mmg akan gerak, klau masih dibawah, tk disarankan utk lasak2. Tkut bleeding. Rsenya ad degree utk pp ni.

sya baru jumpa doktor sbb bleeding, check doktor kata uri kt bawah.doktor tak bg jalan jauh, angkat brg berat. sya 14 week.