40 week

admit already..tanda dh turun..lendir n darah..tp still xde contraction yg kerap..jln bru bkk 1cm doakan sy n bby..doc kata kalau still xde contraction..n jln still sama kne balik dlu..mlsny nk berulang..doakan bg selesai hari ni jugak..semoga dipermudahkan segalanya..Amin..

5 Balas

Sy suke lagi Kalo dktr bg blik umah... Boleh berehat dgn Cara sendiri..

Belum tiba masa nya kot..apa2 pun ..semoga dipermudahkan...

semoga d'permudahkan sis..☺️

5y ago

Sy pun dah lebih 1 hari xda tanda besok baru nk g check doc akn bgi tarikh harap dpermudahkn aamiin

Semoga d prmudahkan

Amin