Uri bawah

Doakan saya n baby selamat ye..saya baru 31w 4day tp sbb Dr cek uri duk bwh diorg tahan sy di labor room..ada contraction sikit n berak berdarah...then Dr ckp klo contraction xstop within setengah jam diorg akan tolak masuk bilik bersalin n kne czer...jd doakan baby xkeluar awal ye.. risikonya Dr ckp baby mgkin paru2 lemah...n kne pakai oxygen... apa2 pun doakan saya ye.. huhuhu ????

Uri bawah
103 Balas

bykkan berdoa & zikir terutama zikir laailaa haila anta subhanaka inni kuntumminazzolimin. doa ibu mengandung sgt mustajab. insha allah. semoga dipemudahkan urusan sis. aamiin.

Seramnyaa... Td scan pn uri sy trun ckit Tp kpla beby dkt bawah skg 28w daa... Sy doakn urusan kmu dprmudahkn...sy hrp jg uri sy naik balik sblm 30w

Smoga d pmudahkn sis.. baby insyaallah kuat.. doakn sy jg 22hb ni kna serah dri da pd 36minggu dsbbkn dokte kata bby kecik.. ikt btl due 21july..

Semoga dipermudahkan segala urusan awk sekeluarga. Aamiin Ya’Rabbal Alamin 🌹. Doakan sy jugak 24week2day. Uri kat bawah jugak risau.

Sem0ga di permudahkan segala urusan puan,saya pn ank n0.4 cam2 jgak hampir nk bsalin masa 30w...bukaan da 2cm.

semoga allah melindungi awak dan kandungan awak sehingga selamat dilahirkan aminnn, awak kena kuat sis❤️

Semoga dipermudhkn ya sis.. InShaAllah sis n baby selamat n baik2 saja.. keep strong 💪🏻

InsyaAllah, bunda.. semoga semua nya selamat dan Allah pelihara urusan nya lancar.

sy doakn semoga puan dan baby selamat...semoga Allah permudahkan segalanya..

Semoga sis selamat sama baby, semoga di lancarkan semuanya aminn...