38weeks now!!

doakan saya mommyss ? Due date dah nak dekat , Insyaallah diberi kekuatan untuk memudahkan bersalin. Menghitung hari demi hari ..

20 Balas

Sy pn da 38w 1d...bby syoq lg dlm prut...doa kn sy jgk,bsalin awal n trun tanda...berdebo plk tgu hari😂😂

Sama sis.. saya suspen baby nak keluar bila 😂 hopefully saya ready tempoh..

Allahumma Aamiin. Semoga dipermudahkan urusan bersalin nanti ye sis. 🤲🏻

Saya 38w6d ...semoga kita sama2 dipermudahkan urusan bersalin...Aamiin...

sama..38w today..semoga dipermudahkn urusan bersalin kta semua nnti..

Smoga dipermudahkan sgala urusan nk bersalin .. Sy 38week2day😊

saya 37w 5 d...berdebar2 jugak bila la bby nk keluar...😅😅

Smoga smuanya dprmudahkan h allah.. Aamiinn ya rabbal'alamin..

Semoga dipermudahkan segala urusan

Moga dipermudahkan urusan bersalin sis. Aamiin