Doakan saya bersalin awal sikit dr due

Hi doakan saya bersalin awal dr due tau 🤲🏼 kalau boleh nak around 38w (25hb ni ker) taknak tggu due (3/9) sbb letih sangat dah 🥲 saya dh set awal2 dlm kepala nak 38w dh boleh besalin 🤭 mlm td sya p kencing perut terkena pintu aishhh rasa mcm cuai pulak takpndai jaga perut nih..menangis saya dibuatnya tkt anak dlm perut jd something hahahaha overthingking dh 😌

13 Balas

saya due 12/9, tp skrg dah tk larat dah 😵‍💫

11mo ago

sama kite

due sama dgn saya 3/9

11mo ago

Semoga urusan kita dipermudahkan sis..saya taknak tggu due date 😅 biarlaa dia kelua awl around 37/38w ke

aminn