Doakan saya bersalin awal sikit dr due

Hi doakan saya bersalin awal dr due tau 🤲🏼 kalau boleh nak around 38w (25hb ni ker) taknak tggu due (3/9) sbb letih sangat dah 🥲 saya dh set awal2 dlm kepala nak 38w dh boleh besalin 🤭 mlm td sya p kencing perut terkena pintu aishhh rasa mcm cuai pulak takpndai jaga perut nih..menangis saya dibuatnya tkt anak dlm perut jd something hahahaha overthingking dh 😌

13 Balas

Sama laa. Saya dok pujuk baby minta keluaq minggu dpn 38w. Kalau ikut due 5/9. Tk larat dah nk jalan pun. Sbb kepala baby dah dkt bwh. Pastu sakit kt bwh bila jalan. Harap sngt keluar minggu dpn🤣🤣

10mo ago

Sama jugak sy due 5/9, tap harap next week kluar la die 😅

Aminn semoga dipermudahkan dapat bersalin awal mommy. Due date kite beza sehari je, 2/9 tp i nak serah kena diri dah hari sabtu ni. Doakan i jugak ye. 💞

10mo ago

Oww..semoga urusan sis dipermudahkan ye☺️

Sama dgn sy due 6/9 . Tapi nak bersalin sebelum due . Tak nk smpai serah diri . 38w 23/8 ni moga2 allah dgr doa sy aamiin . Doa kan ye smua

Aamiin..in syaaAllah kita semua dipermudahkan bersalin awal dari due. due sy 8/9 n harap jgk dpt bersalin awal dlm 37 or 38 minggu

Ye saya pun sama kalau boleh keluar la awal sebab tak larat dah sakit2 badan 🥲. Semoga dipermudahkan urusan sis

10mo ago

Tu laa sis , time tidur aduh susah dh nak pusin ,, tq sis semoga urusan sis dipermudahkan jugak ☺️

sy dah 38w 3hari still masi blum ada tnda bersalin.. due 25hb doakn sy ye...semoga kmu smua jg di permudahkan amin

10mo ago

Amiin saya doakan awk dipermudahkan untuk melahirkan si kecil nanti 🤲🏼

saya pon 1/9 harap bby maw keluar awai laa 38 weeks ka.doakan saya jugak hampa 😌

samalh ngn sy.dh xlrt nk bawa perut.due date 1/9.klu bole nk bersalin awl

Saya baru 36w. Nk bersalin awal tak ready lgi tp xlarat dh nk bawak perut.

Samala due kita..tp harap sgt beranak 38week nii🥹