38w 6d due 2/12

masih tiada tanda2 nk bersalin lg .. doakan saya ya ibu2🥹 bawah perut ,ari2, kelengkang smua dh sakit2.. sakit perut rasa macam nk berak je .. lepastu hilang🥹 ##ingintahu #Second_Baby #babyDEC2023

2 Balas

Same mcm sy sis.. Sy skrng 37w, sume da sakit2.. Skrng setiap kali bby mngeras mesti rase mcm nk berak.. Smlm sy ade msuk live doc kt live tiktok.. Tnye mse live.. Dia kata tu. Tanda2 nk bersalin.. Lagi rase takut, 😆😆.. Sbb rase nk berak tpi xnk berak... Klau sis rase xsdap ati.. G jer hosp.. 😊

5mo ago

Betul sis.. Berdebar setiap kli baby mngeras.. Hahaha..

sama la sis, sy due 2/12.. tiap mlm baby mengeras menolak2 bwh tu mcm nk kluar sgt2 dh.. sakit perit sgt.. tp lpas tu hilang la 😅😂 baby buat ibu nervous.. #secondbabyjugak .. kdg2 fikir takut pulak baby blh kluar ke trsekat ni 😅 sbb rasa sakit sgt baby duk menolak2 bwh

5mo ago

saya sampai nk jalan pun rasa sakit .. kena jalan slow2 mcm org pantang pulak😭🤣