Rindu husband 😭

Doakan husband saya balik Malaysia cepat, blh teman saya bersalin anak pertama due awal Oktober ni. Teringin nak husband sentuh perut rasa anak dia tgh aktif bergerak. Husband pun teringin. ☹️ Minta tlg doakan ya semua ☹️☹️

1 Balas

semoga dipermudahkan urusan

3y ago

Alhamdulillah. Husband saya berjaya balik Malaysia 2 bulan. Lps dia habis je kuarantin, saya Tetiba kena bersalin czer Sbb air ketuban kering & baby songsang. Baru minggu 35 ke 36 time tu. Alhamdulillah semua Selamat. terima kasih atas doa semua ❤️