pergi kenduri kawin kawan

nak tanya.. saya ada baby 3 bulan.. husband ada kat kelantan, saya kat selangor.. ahad ni ada kenduri kawan saya kat nilai.. saya teringin nak pergi.. tapi patut ke tak pergi ye? sebab husband ada kat kelantan, tak dapat nak datang sekali.. better saya pergi dengan mak ayah dan adik (blh tlg jaga baby) saya atau pergi dengan adik beradik husband ya? mana lagi nampak proper? atau langsung takyah pergi ya? takut je nanti kat kenduri, ramai tanya mana husband.. cane ya? haha saya buntu

3 Balas

husband saya selalu outstation, memang selalu pergi mana dengan parents je. kenduri kawan, kadang2 jumpa kawan pun bawa mama saya atau mak mertua sekali. 😅 diorang pun seronok berjalan. kenduri kawan awak kan, so better bawa parents la daripada adik beradik husband 😅 macam saya suka bagitahu siap2 dekat kawan saya. kadang tu saya tanya, datang dengan sekian2 boleh ke? bagitahu je perkara sebenar husband kemana, husband bekerja bukan ada apa apa pun.

tnye suami first . nnti bincang same2 lagi ok rsenyeee. nnti boleh tau dengan siapa boleh perginyaa. sbb bby kecik lagi kan