Esok Serah Diri..

Doakan dipermudahkan czer.. Esok admit.. 29hb sy czer.. Baby ke 3 czer & BTL. Allahu.. Dup dap Dup dap dah terasa..

39 Balas

Semoga dipermudahkan 😊

Nak tnya,czer week ke berapa ?

5y ago

37 ++

Moga dipermudahkan semua

Semoga selamat semuanya

smoga dpermudahkn...

Semoga dipermudakn

Kna czer ye.BTL tu apa?

5y ago

Ikat rahkm. Org yg czer, dah 3 kali czer. Wajib sgt BTL. sbb memang tak leh hamil lagi. Klu tak ikat, hamil, boleh jadj rahim pecah dan byk risiko lain nya.. sy BTL, sy minta maaf kat suami nj je sy mampu bgi kat dia. Untung yg last baby girl. Jadi, dia kata takpe. Apa boleh buat. Allah dah bagi ni je. Tapi nampak sgt dia nak lagi. 😭 semoga dgn kehadiran anak2 kami 5 org termasuk yg dah d Syurga hasil czer ni menjadi anak soleh solehah.

Moga dprmudahkam

Sis ada gdm ke??

5y ago

Xde.. Sbb 2x previous scar..