doa

Doakan bby sy trus kuat tuk mmbsar di dlm rahim shingga waktu mlahirkan mengikut due date, smlm mgrib tibe2 trun drh beku lbih kurg 2inci stgah tp sy xde skit prot pon sblum tu, tp g clinic scan bby ok,aktive je kt dlm,kntung pon cntik, doktor bg ubt kuatkn rahim...mohon komen positif agar sy n bby trus kuat. Tq smua ...? Now 11week

1 Balas

Doktor kate mgkin saki baki darah dari dinding rahim, tp now kene byk rest,

4y ago

saya alami perkara yg sama sis.. risau sgt2.. sy mengis ingat tu kantung baby 😭 mjur scan baby ade je lg.. tp doktor x bg ubat pape pn.. dia suruh repeat scan je dlm 2 minggu lg..