Doa kalian di bulan Ramadhan

Doakan anak saya cpt berjalan dan berani untuk berjalan..nak masuk setahun 3 bulan..dah panjat2 dan kalau nak berjalan kena ada benda dipegang..hrp doa kalian di bulan Ramadhan ni dimakbulkan🤲🤲

6 Balas

Kaki anak tu kena sentuhkan pada pelbagai permukaan. Lg elok bwk keluar ke taman dan cari kawasan selamat kemudian biar dia tak berkasut untuk seketika. Lepastu selalu agah2 dia untuk berjalan macam buat2 nak kejar dan tunjukkan depan dia betapa seronoknya berjalan dan berlari. Awk pakai kasut depan dia dan pakaikan juga dia kasut cantik2. Semoga dipermudah urusan anak awk berjalan. Aaminn

Amin. Doakan Anak saya jgk 1y10m. Masih merangkak and meniti. Berharap sgt dpt tgk Dia beraya ni dpt Jalan 🥺

Insya-Allah sis. Bawa pergi activity luar. Grounding, pijak rumput, pasir.

smga anak Puan dpt berjalan dan berlari sesuai usianya aameen

semoga anak sis dpt berjalan sepenuhnya..Amin

belikan trolley yg tolak2 tu sis.