Doakan saya dan baby selamat

Bismillahirrahmanirrahim💞.. Assalamualaikum mommies semua🌸 Selamat menyambut Ramadhan.. Doakan sy Nor Athirah dipermudahkan segala urusan bersalin dan semoga selamat bersalin normal tanpa koyakkan & jahitan, kurang rasa sakit dan baby pun sihat dan selamat .. kena p serah diri genap kandungan sy 39minggu, due sepatutnye 22.3.24 tapi hospital bg tarikh awal sbb baby besar.. Aamiin ya Rabbal alaminnn 🤲🏻🤲🏻 Doakan saya . Lebih 40 orang yang doa , InshaAllah dimakbulkan . Saya juga doakan semoga ibu2 yang menanti hari bersalin dipermudahkan urusan bersalin, selamat ibu & anak 😘 Yang masih belum diberikan zuriat akan diberikan zuriat kelak In shaa Allah.. Amin ya Mujib . Terima kasih semua moga Allah mudahkan segala urusan kita dan doa doa kalian kembali semula kepada kalian semua .. InshaaAllah .. 🤲🏻🤲🏻 ‎لَا إِلَٰهَ إِلَّا أَنْتَ سُبْحَانَكَ إِنِّي كُنْتُ مِنَ الظَّالِمِينَ ‎آمِيْن يَا رَبَّ العَالَمِيْنَ 🤲🏼🥰 Rabbi yassir wala tuassir...... Update 14/3 @ 8pm : selepas 8jam di emergency zone, saya warded malam ni, ctg tak konsisten, masih tiada tanda nak bersalin. Mungkin esok pagi akan induce. Doakan saya dan baby selamat ya. Terima kasih semua.

Doakan saya dan baby selamat
4 Balas

Semoga sis dan baby selamat semuanya aminn 🤲🏼❤️ Saya pun due 22/3 sis, tadi pergi PAC sakit contraction Dr suruh balik sebab tak ada bukaan, doakan saya dan baby selamat melahirkan juga ya 😭❤️

3mo ago

Sama 🥹

moga mudah urusan puan, moga puan dan baby baik baik shj 🤲🤲🤲

semoga Allah permudahkan segala urusan sis...☺️

semoga dipermudahkan urusan bersalin. ☺️