Mom jan

Dlam pantang bleh mkan mee goreng x

17 Balas

Mee goreng xbpe elok.. Klu bihun ok.., sy pntang smnggu lebih mk bg mkn bihun goreng.. Ok je xde msalah utk sy.. Org lain xtau lA.. Kena try n error😊

Xberani nak kate sis...Tp kalau kesiankan anak xyah la nk mkn mee goreng,(nyusu badan). Bdn kite sndri pn nk guna lame gak kan. Thn jela nafsu dulu.

xbleh.sbb mee ade kapur xelok

Ikot badan masing2 kalau kuat

hahaha ape la soalan.

Jangan makan selalu

Xboleh,berminyak

Sy makan. 😂

18 hari, saya still makan nasi putih + sayur sawi kosong + ikan bakar.. tgok org lain makan sedap2, xteringin pun... janji luka jahit, cepat sihat... hahaha

Xboleh huhu