What kind of dishes do you enjoy the most?
Voice your Opinion
Western dishes
Malay dishes
Chinese dishes
Indian dishes
Others (please share)

5041 respon

45 Balas

Tgk atas selera tekak. Kdg western, kadang Chinese, kdg Indian,kdg Malay. Tpi yg pasti cheese memg out of list sepanjang preggy. Wlaupun sebelum ni fav sgt.

ikut mood masa tuu nak makan apa. kadang2 nak cari buah je. kadang2 nak makanan yang masam macam tomyam. ikut laa

Dulu suka sangat western food. Tapi sejak2 pregnant ni, macam tak boleh masuk. Lagi prefer makanan melayu je😁

Ikan goreng sup ikan timun jeruk bersama latok(anggur laut) sertaa lada paling penting 😋😋😋

Both...include ..japanese+korean food.. n etc..jnji halal.. 😉✌

ikut mood. Kdg rsa nk Western, kdg nk arab, kdg nk melayu. 😂

semue tp lebih kepada western.. #02Dec20  #TAPSuperMoms

all menu I enjoy...i like to cook all of variation 😁

buah je.. makanan yg dimSak sume x selera

Tak kisah. asalkan sedap halal dimakan