fuh..

Disebabkan harini lain mcm rasa alahan nya,gerak sikit je dah xsabar2 nak baring semula..selera makan mcm hilang serta merta..paksa juga tp loya mengundang..xmakan lagi loya..moga saya kuat utk harini..masak tgari dr kol 12 smpai skrg xsiap2? nasib je la suami dah alas perut makan maggi dulu td?

1 Balas

Dah brapa weeks sist...sy bila dah bngun dri ktil..jalan kjap..rasa nk bring lagi..tpi bring pun rasa mcm xselesa jga..

4y ago

Teruknya alahan sist ni...sma jga mcm sy..masa awal2 preggy tu.masa 10w..nak mkan pun susah...rasa pnas je memanjang...