RASA DOWN SANGAT RASA NAK MATI

disbbkan alahan yg teruk ni, saya tak boleh buat apa2 penat lesu, muntah2 angin dlm badan byk. saya stresss tak happy langsung. down sgt tolonglaaa saya nak buat apa lagi ni 😔😔😭

9 Balas

Pernah rasa macam ni tapi tak rasa nak mati sbb saya Muslim. Saya search kehamilan dari sudut agama, saya jumpa artikel drpd Majlis Ugama Islam Sarawak. Perkara yg saya terkesan drpd pembacaan tu ialah REDHA. Kita kena REDHA dgn ujian kehamilan sbb kita yg nak anak kan. Lepas baca tu, saya didik diri saya utk Redha dgn ujian kehamilan. Syukur saya lebih tenang