Do you think using digital door lock can makes your life easier and safer? Please rate your star below.

Voice your Opinion

672 respon

14 Balas

dkat Korea pintu mcm ni, senang je tapi kalau lupa password susah woo 🤣 secure mungkin sebab kat sana mmg guna pintu mcm tu. dkat Malaysia tak pasti secure atau tak

kalau dlu tinggal di spore ye selamat rumah di sana guna digital door lock. tp kalau di malaysia..kurang psti..😅its safe or not..

Tak pernah guna lagi setakat ni #TAPsupermoms #TAPactiveusers

Absolutely safe as long no one knows how to hack the password

Tak pasti Tidak pernah guna #TAPactiveusers #TAPsupermoms

Safer. Tapi x mampu lgi. #TAPSupermoms #TAPactiveusers

xpsti,sbb pntu rumah y biasa jea..gna grill,n mgga..

Tak pernah guna lagi digital lock

Tak pasti tak pernah guna

xpnah guna lgi🤣