Do you face any difficulties during delivery?
Voice your Opinion
Yes
No

3872 respon

18 Balas

Baby tak nak keluar tapi jalan dah bukak habis 😭 sakit kne korek,kne push perut. Cara teran asyik tak betul je. Last2 bila kepala dh nak keluar teran skali alhamdulillah keluar semua 1 badan. Pengalaman yg tak boleh dilupakan

3y ago

ya.. boleh kongsi?

Deliver hanya mengambil masa kurang dari satu jam . Masa sampai hospital bukaan dah 8cm , tolak labour room terus bersalin . Alhamdulilah , Allah permudahkan walaupun anak prem 34weeks .

Baby kurang oksigen n hampir kena emergency Ceaser. Alhamdulillah, 5 minit sebelum ditolak ke bilik bedah..baby nk keluar, dan selamat bersalin.. pengalaman.

30jam dlm labour room, 3 kali induce, doktor pecahkn ketuban lepas 6 jam emergency czer. bukaan hanya 4cm je 🙂

Bukaan dah ada. Tp baby dah terberak kat dlm..jantung baby ada lemah sikit time.. So, tpksa emergency czer.

ᔕKᗴT Yᗩ ᗩᗰᗩT! Tᑭ ᗷ'ᗷᗩᒪOI ᗷᗩᒪOI ᗷᑌᔕᔕKᑌᑌᑌᑌᖇᖇᖇᖇ 😂

Baby dah turun tapi laluan buka sedikit. Alhamdulillah doc nak tggu kalau tk c-zer dh 2 penyeksaan.

Alhamdulillah. Dipermudahkan & pengalaman paling berharga serta bermakna sangat🥰

Xd tenaga untuk push . Time contraction asyik muntah2 je . Baby hmpir kene vacuum .

not sure. belum beranak lg. tp takot jugak ni. seriau....