Boleh atau tidak, diet sewaktu menyusu badankan anak?

Voice your Opinion
Boleh (komen kenapa)
Tidak (komen kenapa)
Tidak tahu
Tidak pasti

1580 respon

22 Balas

Boleh, tapi jangan skip makan. Sebaiknya makan makanan yang berkhasiat dan elakkan makanan segera #TAPsupermoms #TAPactiveusers

banyakkan mkn sayur dan kismis kurma untuk milk booster dan dpat kuruskan badan jugak..minum air suam bnyak2

makanan pantang tu pun macam makanan untuk orang diet juga, cuma jngn mkn terlebih..kerap makan xpe

Dah tny pkar nutrition aritu.. Boleh tp mkn mkkn yg bkhasiat #TAPSupermoms #TAPactiveusers

mkn mknan berkhasiat ikot masa2 yg betul...buat senaman ringan every day

boleh..sy diet dgn Dianz oberry🫐ibu hamil & menyusu pon boleh minum

boleh, dapatkan nasihat doktor dulu utk plan diet yg sesuai dgn kita

boleh tetapi harus diet yg seimbang dan tidak menjejaskan penyusuan

Sy prefer mengambil pmakanan yg sihat sms myusukan 😘❤️❤️

boleh je.. follow je diet yg Kkm suggest tu , suku suku separuh..