Suntikan 4bulan

Nak tnya mummy2 kt sni y bby 4bulan kna suntikan memang akan demam ke??bby sya dh 3hri dmam lps kna suntik hri tu,hri ni ad naik ruam bintik merah kt leher dn muka.sjk smlm mrgam je.tdo pn kjp2 je..klau xok jgk bsok nk kna bwk g kkia..

2 Balas

bb sy 4 bln cucuk x demam..cume lepas cucuk dia cam xde mood sehari.sy dah tye misi..klu ccuk ni demam x or ada kesan x..misi Kate ats bb ada y demam.tp klau tmpt ccuk bengkak n demam misi Suh dtg kk blk

anak sye tak demam, tp batuk berterusan.. masuk ni dh 2 minggu batuk.. so far baby okey aktif..