After 2ys Waiting.

Di usiakan kandungan 11w doc sahkan saya mengandung tanpa janin hanya ada kantung. Perut pon dh nampak sikit. Symptoms mengandung pon masih ada. Tp tak ada baby. Sedihnya hanya tuhan y tahu. Diberi masa 2minggu utk kandungan jatuh sendiri. Or else tepaksa doc cuci. Any tips utk bagi kantung ni jatuh sendiri dengan cepat? Saya xmau doc cuci

1 Balas

Semoga sis tabah ye. Mungkin belum rezeki lagi. InshaAllah masa yg tepat akan sampai.