Hai saya nk tnya,saya baru 6 mnggu tapi keluar bleeding..kenapa ya?

Di hospital tapi doc pakar puan still x datang..dh 2 hari dok dlm wad ..bila ckp kt misi keluar darah ..diorang just oh tukar pad...saya ingt ad nk kena mkn ubat atau sebaliknya...takot saya

1 Balas

Sy penah masok wad masa bleeding n time tu jgk sy Ade dehydration. diorang akan bg mkn ubat sis. ubat kuat rahim. dn sentiasa cek BP kita

2y ago

insyaallah sis. Sy nmpk hearbeat pn masa scan 8week. so jgn risau🌹1st time tgk terkeluar air mata Sy sbb terharu. haha baby 1st jgk