37w

dh seminggu 2 ni, smakin hari ssah nak tido mlam. sakit pnggang lh, punggung lh, mcm senggut pun ada, skit2 nak pg kncing tp skit je air kncing yg kluar. nak kncing pun sakit rasa mcm kena tahan kncing yg dh berjam jam. ?

6 Balas

Sy msuk 37w..mmang rasa xselesa tdur..sbab baby makin bsar..dan 37w tu tinggal tunggu hri lagi tu..cuma masa sy rasa nak kncing tu mmamg xleh bwa bncang...kalau bleh stiap 30 mnit nak pgi tndas..tpi xdelah smpai sakit2 mcm..sist prlu tnya doc nnti bila pgi klinik..tkut ada masalah kncing kotor...☺

Kalau kencing sakit bahaya sis, takut ada kencing kotor. Sbb saya pernah kena masa hamil 5bulan, skrang alhamdulillah dah sihat dan kandungan pun dah 37w 😊

sy pun mcm tu sis.. sy da 37week jg.. lepas kncing skt pingng perut mcm brjam2 thn kncing..tpi xsllu la.. kdng2 je.. sy pun trtnya2 knpa ye??

Nk dekat due mmg mcm tu kot.. Apa2 pun sis refer dr.. Risau kencing kotor..

Kencing kotor tu..better pegi klinik

4y ago

Yg paling xtahan asyik nk trkencing je sbenarnya, pdahal xde air kncing yg keluar pn, sakit je lebih..sy pernah rasa masa pregnant ank 1st dlu, dh la tgh kerja, seksa sgt2 ulang alik ke tndas

Nak dekat due mmg mcmtu