Nak tanya saja

Hi mommy sy preggy 36w dh tp sering skit pnggang,skit bwah prut,lpastu ad kluar air skit,tp bkn air kncing,nk taw apa bnda tu yaa,normal ker???

2 Balas

macam saya dulu sis ada air keluar tapi bukan air kencing, last2 pg cek kt klinik dr cakap air ketuban keluar sikit2, lebih baik sis pg hospital cek🤲🥰

if tak berbau dan warna jernih kemungkinan air ketuban. better awak refer kk tempat awak checkup. boleh jadi leaking