Pregnant atau hormon

Dh lewat period l bln lbih tpi xtest lg sbb tkut negatif.. Blh pregnant atau tidak..ataupn hormon sbb tanda pregnant hnya ltih mual xde

3 Balas

kne check upt.. beli kat farmasi paling murah.. setiap org.. lain hormon.. cm Sy period xtentu dari anak dara.. nk dtg period mula krem perut, muntah², sakit pinggang.. dapat tahu pregnant bile 3-4 bulan xperiod, baru test.. bile scan baru 6w.. so doc ikut scan bukan ikut tarikh period..

9mo ago

OK trima ksih...

xde siapa yg thu melainkan upt. u nk tkut kenapa klau u rasa msalah hormon?

9mo ago

ya ok..trima ksih..xtkut pn tp tkut sbb mgharap sgt nk pregnant

Kena check upt je jalannya

9mo ago

OK trima ksih