Faint line?

Dh dua hari dpt faint line mcm ni. Gmbar ni ambil tadi sebelum sahur (first morning urine). Semalam ambil waktu petang, urin pekat skit sb puasa kan. So test smlm terang skit daripada pg ni. Tp test tu dh buang sb mostly ckp fmu lg elok. Perlu blood test x kalo mcm ni?

Faint line?
8 Balas

Saya a few days before period saya yakin saya macam pregnant. Saya buat dapat faint line. Sehari lepas lambat period saya check alhamdulillah naik dua line cuma tak terang gila. Repeat guna digital, pregnant. Esoknya sampai seminggu tu saya repeat sampai dapat yg pekat. Right now almost 6 weeks. Doa yg terbaik untuk saya. Awak cuba je waktu hari awak supposed to period lagi sekali. Insyaallah rezeki awak.

sy piriot lewat brapa hari, buat test, tak smpai 5saat dah dpt line terang mcm ni. syukur skrang dah 38 minggu 1 hari, tinggal tunggu masa nak keluar lagi😅😅😅

sy tgok ngtif..sis lwt piot bpe ari dh?lau dh lewt smgu sptt dh pekat line..nti sis try g..lau sme gak tu mslh hrmon..sis rsau sgt g la jpe doc ok

tgok mcm negative lg.. xyah blood test pun, tggu je seminggu lg bru test balik if tak period2

in shaa allah sis... ni sy punya 1st day cek hari tu... syukur alhamdulillah...

Tak perlu blood test. Repeat upt je

saya test masa lewt 4 hri