+/- hamil saya ni ?

Sblom sy mula cycle period sy 57hari xnormal.. cerita cycle sy yg ke 43 sy dpt mimpi sy mengadung bgun pgi sy test pkai strip test Naik line terang trlalu truja trus ajk suami prgi cek klinik scan xda apa2..kemudian smlm cycle sy yg ke 58 sy blom period sy test result Nye seperti gambar,(sy test PDA waktu ptg dekat waktu berbuka) tpi urine sy sedikit gelap mungkin Kurg air sb Bulan puasa..kemudian Hari ni cycle ke 59 sy test lgi Hari ni strip test smkin kabur, test kit yg pink Tu xda line langsung(test ptg jgk)..Adakah smlm Tu urine sy yg brmsalah..sy xtaw Sama Ada sy nk mengndung atau tak blom cek doktor tkut result mengecewakan mcm sblom ni ..Mohon bantuan #ingintahu #firstbaby

+/- hamil saya ni ?
7 Balas

Ade kemungkinan chemical pregnancy (kandungan tak menjadi). Sy pnah mcm ni dlu, sy test upt lepas 2-3 hari perios. Bkn ape, sbb sy rase mcm something je badan sy. Tup2 naik double line samar. Sy heran jugak sbb sa baru period tibe2 upt 2line samar. Sy cek stiap hari slama 1 mggu. Upt makin kabur. Sy xtau mase tu psl chemical pregnancy, so sy trus ke klinik private n cek preggy ke tak. Dan sememang nya x.. nnt awak cuba baca2 pasal chemical preggy ni.. sy da dua kali mcm tu. Tp skrg sy da preggy week 9. Semoga ada rezeki utk awak🙏🏻❤️

Cuba awak buat sekali lagi waktu pagi, nak jarakkan dua tiga hari baru try lagi pun okay. Tapi kalau ada bajet lebih sikit beli yang clear blue digital tu, lebih accurate & senang baca. Semoga urusan awak dipermudahkan 🌼

Sy prnh jadi mcm ni time tu bulan awal bulan 2. Lpas tu sy dh tak check dan sy buat ikhtiar kelapa bakar. Sy smpat buat 4kali je.. Tgk2 bulan 18hb3 tu check rupanya dah masuk 5minggu kandungan.

2y ago

Boleh sis.. Sis wasap sy boleh.. Sbb lagi faham kalau tgk video. Ni ambik dari ustaz rawatan Islam. Petua ni dah femes dkt tiktok. Ni no wasap sy 0126119438

awak try check urine bangun tidur waktu pagi , sebab kepekatan urine belah pagi lagi pekat .. biase nya buat pagi .. try la yaa

2y ago

saya test lgi pgi ni guna strip test line lgi kabur dri ptg smlm..perlu ke sy menaruh harapan 🤔

test time pagi2 nak pergi kencing..lepas bangun tido lebih tepat..

sis..mcmne skrg..sis ade buat upt ke?

2y ago

insyaallah Sya doakn awak dikurniakan rezeki scpt mgkin..insyaallah aamiin..

try cek waktu awl pagi