Late period, hcg negative

Hi mommies, kami baru start TTC anak kedua. Average cycle 31-34 hari. Now dah day 38 and dah buat HCG test semalam before sahur. Tapi negative 😢 Ada rasa mild cramping & watery discharge. Waktu awal pregnancy anak first pun macam ni, cuma lepas 2 hari lewat period dah nampak faint double line. Yg ni takde pape lagi. Patut ke sy buat test petang waktu urine tgh pekat sbb puasa? Waktu sy test semalam tu mmg perasan urine warna clear. Kot cair sgt sbb sepanjang malam tu sy byk minum air. Doakan kami dapat double line ye 😢#pleasehelp #advicepls #pregnancy

2 Balas

waktu petang pon ok sis .sbb saya awal cek hritu wktu pagi,ada yg sblom dn lps sahur. mmg xnmpk sngt line,kabur. esok lusa, saya buat waktu petang ,tros nampak double line pekat . Rmai ckp wktu pagi kn tpi saya da berapa kali buat bandingan, waktu petang lagi pekat line . cer la sis try 😊

Mungkin hormon blum balance lg. Ni kira 1st cycle ke?