mcm mana nak bagi kaki tak bengkak??

dh dekat due ni .. kaki bengkak pulak .. mcm mana nak buat ekh .. selain daripada kaki alas bantal.

1 Balas

Tak de cara lain , tu normal melainkan awak punya kaki sakit lain macam . Saya masa lepas bersalin pun kaki bengkak teruk lagi sebab saya selalu susukan anak duduk tepi katil sambil kaki terjuntai

5y ago

ermm tu la kan .. kalau dah buat keje sorg2 .. dpt pulak keluarga suami tade kakak atau adik perempuan .. semuanye lelaki.. dh kahwin dh de isteri kene lah hadap ..