contraction

Dh baca bnyk pasai contrction betul nn palsu ni , tp still tkleh beza ? , skrg perut kerap mngeras 5minit skli , sakit perut pun ada. Hm anyone boleh tlng ?

2 Balas

skit contration sebenar semakin lama semakin sakit..sakit itu tak boleh digambarkan melalui kata2, tambahan pula akan rasa ada cecair keluar dr vagina..mukus plug sometime ada darah juga...sakit palsu pulak sekejap je hilang then still boleh buat kerja semua .

Kalau sakit setiap 5 minit and konsisten, kira contraction betul tu sis. Bila kita buat apa pun, sakitnya tak berkurang. Kalau palsu, kalau kita berubah position, dia akan hilang. Takkan rasa dlm tempoh yg singkat.

5y ago

Sama2 🤗