KongsiTips

Dh 13w tp selera mkn msih tkde n loya .

6 Balas

Sy dlu kalau loya n x de selere sy mkn nestum je … asalkan x termuntah balik… supaya dlm badan ada la jugak nutrisi dri makan asyik buang je sbb loya…ngan minum air sunquick… tanpa gula biar mcm masam skit baru best…

sama mcm sya. Dah 14w tpi masih loya makan pon sikit je kenyang dah. Berat 41 je maintain padahal sebelum pregnant berat 43.

sama la sis. tapi kena mkn nasi sikit jugalah. kdg mkn roti or biskut kering with dgn hot milo, mkn buah epal..

Eemmm ntahlaa nk bagi tips pun sy sndiri pun smpai kena tambah air , mulut pecah luka habis sbb dyhydrate ..

Cari makanan yg membuka selera awk, kdg2 ada bau makanan tu yg buat kita kurang berselera n rasa meloya

Same lah sya, emm. Lama2 xde mood mcm tu je. Nk p mne pon xde mood