Hi first baby kini 20W2D, week berapa sesuai untuk buat detail scan? Terima kasih

Detail scan

2 Balas

Sedang elok buat details scan ni. Doktor dan sonographer kata pd saya 18-26 weeks sesuai dah buat deltails scan. Kandungan tak kecil dan juga tak besar. Sesuai untuk details.

1y ago

Haha.. 1st mom, memang keliru. 😂

Sy baru dpt suggestion dari doctor semalam. Doc suruh buat detail scan antara minggu 20-24. Sy nak p buat sekarang ni 18w tp doc suruh buat 20w nt.