Di manakah destinasi percutian tahun ini?
Voice your Opinion
SEA
Jepun
Eropah
USA
Korea

1962 respon

135 Balas

Sejak ada kes corona virus ni better stay aje d malaysia... Kang klu nk g nm nye sje menempah nmnye tu... Sbb malang x brbau..kalau malang tu brbau mcm kentut msti org xkn lakukannya..msti akn stay duk rest dkt umh😅😅✌

Tak tahu lagi nak bercuti kemana. Cuti2 Malaysia je. Kalau Bercuti pun dekat2 je. Sebab cuti suami banyak habis time Saya bersalin nanti.

Bercuty dirumah saja😁,sebab lepas pantang belum lagi jalan jauh,kasihan bawa baby jln jauh,

Taunn ni takde.. InsyaAllah lepas clean semua.. menung kat pantai biasa saja pun dah lega

santai di rumah dan bercuti dalam Malaysia. sekarang dah takut sebab cases makin tinggi

xda g mana2...tahun 2020 pkp n mengandung ..tggu laa anak dh besar nanti kita ronda2

xpergi mana 2020 ni.. tambahan lagi dengan pandemik sekarang ni.. duduk rumah jak

pulau Tioman..tapi tak boleh pergi lagi sebab tengah preggy dan keadaan PKPB..

Plan sebelum nie nak ke pulau pinang . Tapi disebabkan pkpb . Stay at home

Xplan nak mana buat masa ni...lagi2 keadaan kesihatan Malaysia skg..risau