Do you think deodorant is really necessary to buy?
Voice your Opinion
Yes
No

4166 respon

13 Balas

Tak berbau dan tk pakai. dulu pakai lepastu naik biji dkt ketiak mcm bisul doc suruh stop sb effect lpstu dia ckp nnti ketiak makin hitam klau pkai deodorant .

alhamdulillah.. sy spesis ketiak tak berbau.. walaupun basah peluh, ok jaa.. paling tidak pun, ada laa masin sikitttt ja. muahahaa

sy pakai nivea yg baru dari pagi sampai ke petang lepas asar still bau wangi . and xberpeluh 🤣🤣.

Untuk yang takde bau badan sangat tak perlu kot beli, cukup pakai lotion hahahah

tgk kwsn keje. halaaaa. keje skrg 2 deo sy pakai tau. dlu 1 je halaa

Wehhh..yg jawab tak tu tak berbau ke ketiak korang? Hahahahah

4y ago

jeles nya.. tak yah bazir duit beli deodarant😍

yes..walaupun xberbau still kne beli jugak

Xpkai peluh tiak😆😆

Ofcourse.

Yes 🤗