Voice your Opinion
Ya
Tidak

1597 respon

16 Balas

kadang suami bdengkur time penat sangat,dan saya akan goyangkan kaki/badan bagi sedar dri bdengkur.dia ok ja .kadang Sya juga bdngkur time penat,kadang tsedak,tsedar sdiri bdngkur.😂

First time mb mcm menggangu,bila da lbh dari setahun hdp dgn dia,its feel safe knowing that he/she were beside u

first 6 month sy stress x blh nk tdr bising.. lama2 biasa da lau dia x brdengkur risau jga mana tau mati 😂

Klu x tdur.. Ganggu ar tp bila dah gntok giler.. 😅😅😅Jauh rsanye pergi smpai x sdar bunyi2, 😂😂

bila dah tdr langsung tak sedar bnyi dengkur suami😅..nyenyak ja tdr

biasanya sy betulkan posisi leher husb sy terus hilang dengkur tu

Depend on individu. For me, not #TAPsupermoms #TAPactiveusers

kalo x dengkur tertanya pula asal mlm ni senyap

depend..tp pd sy..tiada mslh..sy ok je😉✌

Ya #TAPactiveusers #TAPSupermoms