Adakah ibu mengalami demam ketika awal kehamilan?
Voice your Opinion
Ya
Tidak

6942 respon

49 Balas

Demam teruk dah la masatu tidur chalet plan besok tu nak panjat bukit kluang dekat besut tu tapi disebabkan demam pagitu amik angin pantai je lpstu g breakfast apa pun xboleh bau.. lps kita demam suami pulak demam teruk dua dua demam.. sy batuk teruk lpstu rasa mcm nak cek .. sebab selalu cek tiap bulan.. turn out positive sy test banyak kali sbb tak percaya.. terkeduuuu sangat. lpstu continuee melepeet je demam lama jugak

demam seminggu selesema 2-3 hari lepastu sambung blik demam 😂😂 dalm 3 hari.. lepas tu mak mentua dgn kak ipar suruh check upt..dengan blur bdn tak sihat check laa.. sekali check double line macam xpercaya so check sampai 4 kali baru percaya 😂😂😂..husband balik ngok upt banyak sangt dia punya tanya soalan mcam FBI da

sblm tahu hamil pernah demam pns sekali..esoknya ok..lps 3hri mcm tu period tak dtg then muncul spotting..beli prgnent test +ve😉..g klinik dktor check rpanya kndungan dah msuk 5mggu🤗..lps dah thu mgndung arrr sna la kluar smua pning,skt2 bdn,mual,lemah,tak slera mkn,mgntuk sgt..

saya 2-3 hari badan sakit Ingat nak period sebab dah almost date. then tak period Ingat maybe late 2-3 days. sekali pening mual sampai demam. then hari ketiga late period check urine. I'm pregnant,pergi check dengan doc lagi and doc sah kan I'm 4 weeks plus pregnant

suami demam dulu.. teruk sangat sampai batuk2 sakit dada. then, saya demam pulak 4 hari kemudian, sakit pinggang tokleh tidur malam, ulang alik buang air kecil malam demam panas tu...2 minggu kemudian period lambat than usual, buat test Alhamdulillah positif.

Hahahah demamm. X larat gila. Sempat la mkn paracetamol. Demam beberapa jam je. Lepas rehat, bangun, dah elok dah. 3 hari kemudian check UPT, double line terang. Check kt klinik, dah 7 weeks 💕 skrg dah 25 weeks.. Baby boy. First Baby

saya demam masa masuk ward sehari sblum nak masuk labour room, graf pon tk cantik

Demam . Mkan segala jenis ubat sbb x tau preggy .. Alhamdulillah bby x ap2 .

Demam + sakit tekak + selsema + batuk + sakit pinggang + suami demam skali😅

2y ago

Sama

Saya demam on off, badan selalu sejuk. Ni batuk tak baik baik lagi. Hehe

4y ago

samaa lahh.. says pun demam on of.. batuk xbaik selseme xbaik..