ttc 4y awal bulan 6 nanti cukup penantiannya

delay period dah 6hari, esok baru nak test guna dip n tell, doakan saya ye semua semoga ada rezeki kalini boleh kasi hadiah anniversary dekat husband.. btw saya guna strip LH dgn HCG beli kat shopee

ttc 4y awal bulan 6 nanti cukup penantiannya
10 Balas

Tahniah sis. Boleh test UPT. kalau nak accurate beli clear blue, senang baca. hehe

pekat line tu mashaAllah tahniah sis! jaga diri okies. enjoy your baby 🩷🩷🩷

alhamdulillah.. tahniah.. da ada tu sis in shaa Allah... jaga diri ya💞

yeay!!! tahniah ada isi dah tu... boleh lah buat suprise kat husb🤭

Tahniah sis, dah ada tu. Teruskan makan acid folic ye

tahiah sis jaga diri baik baik😍

tahniah awk..doakan sy jgk ye

tahniah 🤍🤍

tahniah