Kalau ikut last period 6 minggu 6 hari.

Doakan saya ada rezeki 🤲 Dah beli yang digital takut pulak nk try. Sebab dua bulan lepas guna clear blue yg biasa n dip n tell mcm ni jgk dapat false positive cumanya yang false positive dulu tu dia maintain seminggu dapat faint double line je 🥲 Yang latest ni nampak makin hari makin terang gituu tapii i is tachoddd 😔

Kalau ikut last period 6 minggu 6 hari.
1 Balas

Semoga ada rezeki sis utk mengandung kalini... Sis fikir yang positif je taw... Have a good rest... Take care... Jgn angkat berat&buat kje berat... Semoga sis&kandungan baik2 saja

2y ago

Allahumma aamiin yaa mujib.. Alhamdulillah... Jaga diri & kandungan leklok ye sis... Semoga dipermudahkan segala urusan di dunia dan akhirat 💞