1st mom , nak tahu…

Dekat nipple saya ni , ad mcm 1 cecair melekat . Wrna putih.. apa benda tu ye… susu ke ? Saya ad cuci jgk… tpi susah jgk nk keluarkan tu… ada ke cara lain macam mana nak cuci tu bagi bersih semua tertanggal

1 Balas

Tu kolostrum/susu awal. Normal, tp klu blh elakkan picit, just bersihkan pkai air suam dan lap2 shj

2y ago

Tekan tu xde la . Tpi bile nk cuci tu dia mcm ssh nk kluar.. sy guna cotton bud dgn mnyk rmbut 🤣🤣 x guna plk air suam . Tkpa nanti sya try guna air suam tgk .. hehehe tq awak sudi kongsi 🥰