Keluar Air Jernih Dkt Nipple

Hai mommies, sya skg preggy 22week..n sya prasan dkat bgian nipple ad mcm putih² melekat, sya da cbe bersihkn n bnde tu mcm berbau.. Sya try picit skit bgian nipple tu n ad keluar air jernih.. Mommies sume pnah x ad pglman mcmni? #1st baby

2 Balas

Jgn picit.. Biarkan je.. Klu kerap picit, nnt boleh terbersalin awal.. Tu air susu mula terhasil..

Mungkin susu badan sis dah mula terhasil.. Sy 20week pun ade mcm tu.. Bile perah mmg keluar cuma belum menitik2 je lg 😁.. Breast pn mcm full je rase..

5y ago

Sama2.. Hehe moga2 production susu kite sentiasa ada & cukup utk anak yg bakal lahir nanti.. Insyaallah