Sy norfatimah rahmat..esk tarikh czer sy..genap 36 minggu 3 hari..doakan bby kembar sy sihat n slmt

Debaran kian menanti

18 Balas

moga dipermudahkan bg sis amin, insha allah semua ok nanti, jgn pikir sangat bertawakal yer, dan amalkan lbh baca doa nabi yunus a.s

saya baby twins jgk...esk genap 34w...semoga dpermudahkan urusan sis dan selamat kesemuanya...Aamiinn...doakan sy juga ya..😍

Semoga dipermudahkn urusan bersalin sis ye .. dan semoga ibu dan baby kembar sihat2 sahaja .. tahniah sis 🥰🌹

Semoga dipermudahkan urusan, ibu & baby selamat. Aamiin ya rabbil ala miin. Tahniah sis..

semoga dipermudahkan buat puan Norfatimah Rahmat. semoga baby dan ibu sihat2 sahaja

semoga Puan & baby selamat & dipermudahkan segala urusan. Aamiin...

Amin in sha Allah moga ibu n bby slmat dan sihat..tahniah awk..

Semoga dipermudahkan buat pn semoga baby dan ibu sihat2

smga dipermudahkan urusan sis dan baby kembaq aminnnnn

semoga dipermudahkan segala urusan sis aamiin