Angin and Keep Burping since 4w of Pregnancy

Dear Mummies / Mumies to be / Anyone ? Ada ke yg berpengalaman asek sendawaa jee. And mcm mana nk kurangkn angin dlm badan? Sy rasa satu hari dlm 50x sendawa angin. Sy tgk org len pregnant takde pulak asek sendawa je ? Alhamdulillah now 6w.

2 Balas

Tak minat air halia. So suruh suami urut satu badan. Tapi tulah, kene sabar la sikit dengan bunyi burp yang buruk masa kene urut tu 🤣🤣

5y ago

Haha yeke. Sbb sy pjj pulak. So okay je kn kalau pergi berurut. Mekasihhh :)

Minum air halia untuk buang angin dlm badan

5y ago

Thank you Hana