bleeding janin msuk 6 week

Dear mommy..sye tengah preggy 6 weeks.. nak tanye baru shaje dekat faraj sye keluar cecair wrne brown dan sye cium x ade bau hamis... tapi semase keluar tu rase perut mcm nak periode.. ini normal x ye.. ni sye pakaikan pembalut tapi dah x keluar lagi.. tapi perut maseh lagi rase x selesa.. rase macam tengah periode mcm tu..

14 Balas

Puan. Sy pun bleeding bnyak smlm, terus ke hospital. Doc tak boleh detect bleeding sbb apa. Ada 2 antara keguguran atau pun proses tampal. Tapi sy rasa keguguran..sbb darah still keluar hari ni, keluar mcm lendir darah ketul kecil. So, yg tu kena basuh mcm biasa je eh? Sy buat keje mcm biasa boleh kan? Sbb tak sakit. Sy first time pregnant.

4y ago

Takde lagi baby dlm kantung. Sbb doc kata maybe kecik lagi atau pun mmg ada kantung je. Doc pun tak sure. Tapi bleeding tu tak sakit puan.