Pregnant dalam 6 minggu

Nak tanye mcm sye kadang2 ade keluar mcm keputihan tp mcm ade wrne merah sikit sebab mase sebelum cek doktor n comfirm positif pon pernah kene jugak ingatkan nak period rupenye tanda nak lekat...ade x sesiapa mcm sye.. and ade ape2 pesanan x untuk hal mcm ni?????

1 Balas

Kalo lendir atau keputihan bcampur darah x bhenti,kena jmpe doc untuk kepastian..tkut threatened miscarriage....sis jgn angkt berat,jage mkn,jgn bsama suami dlu,bykkn berehat...