tak mengidam dan x morning sick

Salam mommy.. nak tumpang tnye.. sye tengah preggy 5week, tapi knpe sye x rase morning sick & x rase mengidam yer.. makan ok dan x rase mual... bile kes mcm ni normal x yer... ?? Tapi senggugut je kat area pinggang dan ari2 ..

2 Balas

Sama mcm saye.. Masuk je 6mingu dh start bdn xselese,mual,muntah 3 kali sehari,sakit kepala dan mcm2 lagi lar ..😅 skrg dh masuk 12 minggu,alhamdulillah dh kurang morning sickness .. Tapi klau sis xde morning sickness tu syukur alhamdulillah..

Belum sampai masanya kot. Sy start 6w ke atas bru ada alahan.