Gbs atau bukan??

Saya agak risau...sebab ini kndungn ketiga dan pengalm pertama ..skng sye 6 week..cdngnye mnggu dpn bru nk g scan ..cume sjk preggy ni miss v gatal2..nk kate keluar keputhn kental xd..cume rase kluar cecair ..td dkt panties ad wrne hijau...ape tu ye ..sbb sye rase mcm kluar cecair je ..hmmm...risau plak gbs ke ape...tp xd bau ke ape...bahaye tak untk awal khmilan..sbb sye bru lpas gugur kndungn ke due...😭#SeriusTanya #ingintahu #bantujawab #bantusharing

1 Balas

kena ke klinik sis. biar Dr buat vaginal swab. risau kalau betul gbs tapi takde tindakan, risiko baby dekat dalam

4w ago

pergi kk trus atau swasta ek...hmm