bleeding janin msuk 6 week

Dear mommy..sye tengah preggy 6 weeks.. nak tanye baru shaje dekat faraj sye keluar cecair wrne brown dan sye cium x ade bau hamis... tapi semase keluar tu rase perut mcm nak periode.. ini normal x ye.. ni sye pakaikan pembalut tapi dah x keluar lagi.. tapi perut maseh lagi rase x selesa.. rase macam tengah periode mcm tu..

14 Balas

Saya pun baru2 nih bleeding mommy, 3hari bleeding sampai sekarang baru nak kering , saya nangis masa mula2 keluar darah tuh banyak sangat , sampai nak menangis kenapa nih saya gugur kee tapi tak sakit pun perut dan takde pun darah ketul2 , rupanya saya kena jangkitan kuman je nasib baik kandungan takde apa2 dlm masa sehari sampai 3kali cek sbb tak puas hati punya pasal , tapi dokter cek baby sihat jantung pun ok , baru nak masuk 8week , semoga mommy tabah yee 😊😘