bleeding janin msuk 6 week

Dear mommy..sye tengah preggy 6 weeks.. nak tanye baru shaje dekat faraj sye keluar cecair wrne brown dan sye cium x ade bau hamis... tapi semase keluar tu rase perut mcm nak periode.. ini normal x ye.. ni sye pakaikan pembalut tapi dah x keluar lagi.. tapi perut maseh lagi rase x selesa.. rase macam tengah periode mcm tu..

14 Balas

Dear all.. tq... janin sye dah gugur... but semua ni akan sye jadikan pengalaman... sekali lgi tq..

4y ago

Sabar ya awk. Sy pun pernah keguguran mase first pregnacy dlu at week 9. Semoga ade lagi rezeki awk utk hamil lepas ni smpai baby dilahirkan dgn sihat dan sempurna. Jaga diri 🌻