Sabun basuh pakaian

Hai.. nak tanya. Baby saya dah 7bulan++. Kalau nak basuh pakaian nya tu boleh dh ke pakai sabun debu biasa yang kita guna untuk basuh baju harian kita. Ke start umur berapa baru boleh guna Sabun debu biasa untuk basuh baju anak² kecil #bantujawab #ingintahu

2 Balas

sy pkai sabun biasa tu je sejak dari awl..alhamdulillah ank2 xde masalah kulit ke apa

3d ago

oh ye Sis.. sy awal² xcuba dgn sabun tu terus sbb tkuk jdi apa².. oke. nti sy try kutnya takde masalah apa². pakai Sabun baby tu xhilang bau masam huhu. Terima kasih ye Sis respon 😊

Try and error

3d ago

Sama-sama. Anak saya guna detergent baby sampai umur 2 tahun. Lepas tu tukar pakai TOP Gentle Care (ada gambar teddy bear). Yang ni sesuai untuk seisi keluarga.